Samen Werkt coaching & training

Samen Werkt

Samen Werkt coaching & training

Samen Werkt staat voor coaching & training gericht op het vinden van een passende baan bij de huidige of bij een andere werkgever.

Graag help ik je om een stap te zetten richting de arbeidsmarkt waarbij ik kijk naar jouw wensen en de mogelijkheden.

Ik begeleid outplacement,  re-integratie en loopbaantrajecten. Tevens kun je een sollicitatietraining en een training “ken je kwaliteiten” volgen. Door het onderzoeken van jouw kwaliteiten, competenties en eventuele persoonlijke vragen of belemmeringen, richten wij ons op banen die passend zijn voor jou.

Maatwerk en persoonlijke aandacht

Samen Werkt staat ook voor maatwerk en persoonlijke aandacht. Ik vind het belangrijk dat je met een zeker en goed gevoel het traject doorloopt en ten alle tijden advies kan vragen.  Onze gesprekken vinden plaats op een rustige en fijne locatie.

Voor alle trajecten plan ik eerst een intakegesprek in stellen we samen, als jij voor een traject kiest, een persoonlijk plan op om verwachtingen en ambities duidelijk te stellen. Tegelijkertijd bespreken we dan ook het vervolgtraject. Een gemiddeld traject duurt tussen de 6 en 9 maanden. Een loopbaanonderzoek duurt gemiddeld 3 maanden.

Dagelijkse ondersteuning

Dagelijks ben ik bereikbaar om vragen te beantwoorden. Dit is vooral bij sollicitaties belangrijk want een reactie richting een werkgever vereist aandacht en snelheid.

Als je jezelf aanmeldt voor een kennismakingsgesprek word je binnen 24 uur gebeld voor het plannen van een afspraak. Het oriëntatie gesprek vindt dan binnen een week plaats.

 

Meld je aan voor een vrijblijvend

kennismakingsgesprek

 

sollicitatietraining

training “Ken je kwaliteiten”

coaching