Marlene Hartog

Marlene Hartog

Marlene Hartog 06-10891865

Communicatie, gedrag, persoonlijke groei en een gezonde balans tussen werk en privé zijn een aantal onderwerpen die mij interesseren. Het is mijn passie om met mensen samen te werken en te kijken naar wie wij daadwerkelijk zijn. In hoeverre maken wij keuzes vanuit uit ons hart, verstand of voor de wereld om ons heen? Ik help graag mensen die een keuze moeten maken voor de toekomst en nog niet precies weten hoe en welke stappen zij hiervoor moeten zetten.

In het verleden heb ik een wereldreis gemaakt. Dit is een onvergetelijke ervaring voor mij. In een jaar tijd  heb ik nog nooit eerder zoveel landen bezocht en met veel verschillende mensen kennis gemaakt. Ook heb ik erg veel  geleerd over mijzelf. Dit kwam mede door situaties die ik meemaakte en keuzes die ik daardoor moest maken omdat ik zelfstandig aan het reizen was. Als je iets wilt zien van de wereld en je bent op jezelf aangewezen, dan moet je soms denken “Ik durf niet, maar ik doe het!”

Na mijn reis zocht ik een baan waarin ik veel met mensen samen werkte. Nadat ik een commerciële studie afrondde, volgde ik de opleidingen communicatiepsychologie en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Lees meer over mijn opleiding en werkervaring op mijn LinkedIn profiel.

Met mensen werken

Met mensen werken is mijn passie en hierbij vind ik vertrouwen, integriteit, samenwerken en bereikbaar zijn voor een kandidaat erg belangrijk. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een groot netwerk opgebouwd met werkgevers en andere coaches. Mede door mijn kennis van psychologie en NLP kan ik, naast een concreet traject van werk naar werk, ook coachen op persoonlijke vraagstukken. Ik merk dat dit gewaardeerd wordt omdat er vaak meerdere issues spelen bij het verlies van werk.

Naast coaching heb ik ervaring met het geven van trainingen op het gebied van sollicitatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.  In de sollicitatietraining leer je hoe je effectief contact legt met werkgevers. Met de training voor persoonlijke groei leer je om jezelf beter te profileren.

Gemiddeld scoren 1 op de 10 deelnemers tijdens mijn trainingen een gesprek met een potentiële werkgever. Dit is een mooi resultaat voor mensen die vaak langere tijd niet gesolliciteerd hebben!